top of page

MANOIR LE CAILLOU

Fietsvakantie Aquitaine (Noubelle-Aquitaine) > Lot-et-Garonne > Coulx

Onthaasten in een charmant landhuis.

Het rustig gelegen landhuis, een manoir daterende uit de 18de eeuw, laat je genieten van de uitgestrektheid van de omgeving op een domein van 6000 m2.

De oude woning werd in 2021 door ons totaal gerenoveerd met respect voor de oude elementen maar volgens de huidige milieunormen.

 

De gite biedt plaats voor 8 personen met uitbreidingsmogelijkheid met maximaal twee éénpersoons- of kinderbedjes.

We bieden privé accommodatie aan in een woning met een grote living en uitgebreide keuken op de benedenverdieping. Op de eerste verdieping zijn er vier grote slaapkamers met luxe tweepersoonsbedden inclusief badkamer en toilet. De ruime vertrekken op de benedenverdieping als de slaapkamers op de eerste verdieping hebben allemaal airco en zonnewering.

Aan het sfeervolle zwembad van 12m op 4m met een diepte van 1.50m, kan je genieten van een welverdiende vakantie in alle rust en stilte.

Op het gelijkvloers heb je een grote open living met keuken. Er is een zithoek met televisie, een lange eettafel en een keuken voorzien van alle moderne toestellen en een groot keukeneiland.

Er zijn vier ruime kamers voorzien van een badkamer met dubbele of enkele lavabo. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed type boxspring van 180cm x 200cm, zoals in de Marriott-hotels. Er is de mogelijkheid om in twee slaapkamers één bijkomend bed te plaatsen van 90cm x 200cm en/of kinderbedje.

CONTACTGEGEVENS

Wim & Lieve De Jaeger - Van Wynsberge is lid sinds 13/05/2022. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

Telefoonnummer:

+32 477 38 13 29

Website:  http://manoirlecaillou.com/

VERTREKDATA

Op aanvraag

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag

OMGEVING

Coulx is een van de kleinste dorpjes in het Franse departement Lot-et-Garonne dat op zijn beurt deel uitmaakt van de regio Nouvelle-Aquintaine.

 

De streek rond Coulx heeft bijzonder veel te bieden en ligt in het ‘Toscane van Frankrijk’, net onder de regio Dordogne, diep in het zuidwesten van Frankrijk tussen de grootsteden Bordeaux en Toulouse.

 

Het is een streek met een zeer gevarieerd landschap met vlaktes, zacht glooiende heuvels, fruitbomen, zonnebloemen en wijngaarden. Het dorp Coulx heeft als referentiepunt haar prachtige molen welke cultuurhistorisch werd gerestaureerd en eenmaal per maand actief wordt opgestart speciaal voor toeristen.

download

DOWNLOADS:

 

bottom of page