top of page

Fietsvakantie Chambre d'Hôte PAPILLON

Fietsvakantie Champagne-Ardenne > Haute-Marne > Corgirnon

Pierre Lampaert

+32 499 36 99 63

beschrijving

We heten u vanaf 25 april 2024 van harte welkom in het rustige dorpje Corgirnon waar u kennis kunt maken met het authentieke en ruimtelijke Frankrijk. 

Papillon biedt u een verrassend ander concept waarbij u uw toeristische verblijf kunt combineren met lifestyle elementen. Het is aan u of u ervoor kiest om alleen te genieten van de omgeving, de prachtige natuur en de diepe tuin of ook heerlijk wilt relaxen in onze Finse sauna, kennismaken met Tangram meditatie of deelnemen aan één van onze kookactiviteiten.

Bij ons zijn de nachten diepzwart en de hemel bezaaid met sterren. De geluiden beperken zich tot een enkele tractor of auto, het fluiten van de vogels, het kabbelen van het beekje en het ruisen van de bladeren in de wind. Dit alles willen we graag met u delen.

Om uw verblijf bij Papillon zo aangenaam mogelijk te maken, geven we u handige tips, we ontzorgen en bieden arrangementen op maat. En aan het einde van de dag kunt u bij ons aanschuiven voor een heerlijke, vaak vegetarische, maaltijd.

 

De sfeervolle accommodaties van Papillon hebben allemaal een eigen thema, zijn met authentieke Franse elementen ingericht en beschikken over eigen sanitair. Ze bevinden zich op de eerste etage en zijn voorzien van CV waardoor we in alle jaargetijden gasten kunnen ontvangen. De kamers zijn bereikbaar vanuit het gastenverblijf via een trap.

Voor groepen van 6 personen bieden we groepsarrangementen op maat.

We zijn in 2024 geopend van 25 april tot 15 november. Tijdens de winterperiode is het wel mogelijk om  een groepsarrangement te boeken.

De decoratie van de kamers is nog niet klaar. Foto's van de kamers volgen nog.

contactgegevens

CONTACTGEGEVENS

Gérard Martens Carol Beckers

Gérard Martens Carol Beckers zijn lid sinds 17/07/2017. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

www.sainteanneaube.com

 

+31 627 10 73 50

vertrekdata

VERTREKDATA

Het fietsarrangement kan iedere weekdag gestart worden.

 

U kunt het arrangement boeken door contact met ons op te nemen of door direct te boeken via onze website www.sainteanneaube.com. Uiteraard is het mogelijk om één of meerdere dagen bij te boeken.

praktische info

PRAKTISCHE INFO / PRIJS

Op aanvraag.

omgeving

OMGEVING

Gelegen in het zuiden van de magnifieke regio Champagne Ardennes, vlak bij de vestingstad Langres, ervaart u rust en stilte en kunt u tot uzelf komen.

Rondom Corgirnon is er van alles te zien en te doen. De prachtige natuur en frisse gezonde lucht nodigen uit om te wandelen of te fietsen. Het Lac de Liez ligt op 15 km van Corgirnon en biedt o.a. de mogelijkheid om te zwemmen. Er zijn diverse culturele bezienswaardigheden en de stad Dijon ligt op een uurtje rijden.

In ons gastenverblijf vindt u folders en kaarten en uiteraard geven we u zelf ook tips voor een aangenaam verblijf.

download

DOWNLOAD

bottom of page