top of page

VALLÉE DE GUÉRA MET VERWARMD ZWEMBAD

Fietsvakantie Bretagne > Ille-et-Vilaine > Martigné Ferchaud

Pierre Lampaert

+32 499 36 99 63

Wij heten u van harte welkom in onze vakantiewoning la Fraudière, met haar typisch franse bouwstijl, in het landelijk deel van Martigné-Ferchaud.

U kan bij ons terecht voor uw vakanties met familie, vrienden of kennissen of voor verplaatsingen voor beroepsdoeleinden.

Bij ons komt u volledig tot rust. Wij bieden u een mooie afgesloten tuin aan met verwarmd zwembad en een mooie vijver omringd met groen, in het landelijke Martigné-Ferchaud.

Houdt u liever van wat beweging, dan kunnen wij u 'le Tour de Guéra' voorstellen, een fiets- en wandelroute waarop je de mooie 'Vallée de Guéra kan ontdekken.

U verblijft hier in een volledige gerenoveerde oude hoevewoning, met smaak ingericht en voorzien van alle faciliteiten. U beschikt over een volledig ingerichte open keuken, een ruime eetplaats met lager gelegen zithoek die uitgeeft op de tuin met zwembad en vijver. Naast de keuken is er een ontmoetingsruimte met gezellige bar, biljart en een tafelvoetbalspel.

Op het gelijkvloers zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en een apart toilet. Op de eerste verdieping bieden wij u nog 3 slaapkamers aan met een douche en wastafel en een apart toilet.

Er staat eveneens een wasmachine en droogkast ter beschikking.

De tuin is volledig afgesloten en er is voldoende berging voor de wagen.

Wij ontvangen u graag in het Frans, Nederlands, Engels of Duits! Alvast welkom!

CONTACTGEGEVENS

Annemieke Snoeck is lid sinds 11/10/2021. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels en Frans.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

+33 623 94 26 33

VERTREKDATA

Op aanvraag

PRAKTISCHE INFO:

Op aanvraag

OMGEVING

download

DOWNLOAD INFOBROCHURES:

 

Brochure 1

Brochure 2

bottom of page