top of page

LAVANDE MET PRIVÉ ZWEMBAD

Fietsvakantie Rhône-Alpes > Ardèche > Chassagnes Les Vans

Pierre Lampaert

+32 499 36 99 63

Lavande gelegen in Chassagnes Les Vans, Ardèche, Rhône Alpes (44 411 410,4,164497) is een prachtige woning gelegen is in een zeer rustige omgeving en waar men van een adembenemend uitzicht kan genieten. Het is een woning voor 8 eventueel12 personen met alle nodige comfort.

Deze hoofdwoning kan ook op aanvraag in combinatie met het gastenverblijf gehuurd worden voor een kleine meerprijs, de capaciteit vergroot dan naar maximum 12 personen.

Men beschikt over een zwembad van 8 bij 4 m. met daarrond een prachtig zonneterras en de nodige ligbedden.

 

De woning heeft een privé terras voorzien van tuinmeubilair en een barbecue.

De woning ligt in een doodlopend straatje in het dorpje Chassagnes.

Indien u de hoofdwoning en het gastenverblijf samen wenst te huren gelieve dit dan per mail aan te vragen, het gastenverblijf wordt enkel met de hoofdwoning mee verhuurd.

 

Het centrum van Les Vans ligt op 2 km, hier kan u een bakker, slager, supermarkt.... vinden.

 

Er is 1 zwembad voor de dubbelwoonst (open van juni tot en met september).

Deze woning is geschikt voor een gezinsvakantie

CONTACTGEGEVENS

Karin Verreck is lid sinds 17/07/2016. U kunt de eigenaar contacteren in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

De eigenaar reageert meestal binnen 1 dag .

+32 475 39 91 56

www.ardechesoleil.be

VERTREKDATA

Op aanvraag

PRAKTISCHE INFO:

De Ardèche is de perfecte locatie om te fietsen, of je nu voor je plezier een leuk en ontspannend fietstochtje wil maken of als amateur of professioneel een uitdaging zoekt in het heuvelachtige landschap. Je vindt er vele uitgestippelde routes in verschillende formaten.

 

In het westen van de streek liggen er enkele cols voor wie van een stevige klim houdt, de Col de Meyrand of de Col de Croix Bezauzon bijvoorbeeld. De fietswegen worden er erg goed onderhouden.

Als je graag van de asfalt af wil, hebben de toeristische kantoren van de Ardèche gemarkeerde routes uitgestippeld voor de mountainbike, de VTT routes (Vélo Tout Terrain). Vraag gerust routes aan bij ons of richt je tot de plaatselijke kantoren.

Midden juni vindt de Ardéchoise plaats, een vierdaags wielerevenement dat tot ver over de Franse landsgrenzen bekend is. Een feest in de streek, de etappeplaatsen die aangedaan worden zijn versierd en feestelijk aangekleed en je wordt er aangemoedigd door de plaatselijke bevolking of je eigen supporters uiteraard. Het is niet de race die centraal staat maar het fietsen van de route zelf.

Als je er een heuse fietsvakantie wil van maken, voorzie je waarschijnlijk graag zelf je fiets. Er is echter altijd de mogelijkheid om je fiets ter plaatse te huren.

Er zijn enkele fietsverhuurbedrijfjes maar ook op campings en fietsreisbureautjes kan je vaak huren. Je kan in het plaatselijke Office de Tourisme je licht opsteken.

OMGEVING

Prachtig voor de geoefende wielertoerist. Wielerroutes op aanvraag te verkrijgen.

Golterrein op 20 minuten rijden.

Mooie wandelingen.

Kajak, avonturenpark…

Tennisterrein te huur in Les Vans

download

DOWNLOAD

bottom of page